Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

onsdag, september 15, 2010

Vi har pusset opp litt

Etter at Ole hadde begynt på jobb igjen etter sommerferien, dro Oliver og jeg til trøndelagen for å besøke mormor, morfar og onkel Ingvar i nesten to uker.
Mens vi var borte skal jeg si min kjære fikk ånden over seg til å pusse opp.
I løpet av tida vi var borte gjorde han alt dette:

Først var det å pakke ned ALT i leil i esker og bære det opp på boden. De største møblene var det eneste som stod igjen. Så fjernet han alle laminatplater i stue, kjøkken, soverom og gang. De ble bært 5 etg. ned og stablet inn i bilen på kvelden for så å kjøre de på dynga morgenen etter. Etter en vanlig arbeidsdag fortsatte oppussinga på kvelden. Etter flere lag med papp og lim kom tregulvet til syne. Det ble ca. 30 timer med sliping av gulv. Gulvet ble malt med fargen Tudor, 3 strøk. Vegger, 2 strøk, med fargen refleksjon og taket, 2 strøk, ble kritthvitt som listene. Det var så stas å komme tilbake og se hvor utrolig fint det ble med hvitmalte tregulv. Hele leiligheten ble virkende mye større.

Min kjære Ole! Som jeg alltid har sagt....Du slutter aldri å sjokkere meg! Du er så flink til så mye:) Du har iallefall bevist at du er en skikkelig handyman!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Æ si berre en ting: LÆKKERT!
FLOTT jobb Ole!

Klem Tone

21/9/10 21:40  
Blogger Svein said...

Oh, maaaaaan!!
Du legger et umenneskelig press på oss andre som liker å anse oss selv som handymen! Fy feite, dette blei bra, Ole. Respect!

21/9/10 23:52  
Anonymous Anonym said...

Såå utrulig fint det blei med kvitt golv!! Og så smart med Oliver sin sovekrok! Dokke e flinke! klem fra Maria

27/9/10 21:25  
Blogger I drømmeslottet said...

For en flott jobb du har gjort Ole- dette ble lekkert!! Er det lov å spørre hvor mye det koster å slipe gulvet? Vurderer det selv før maling på soverommet her..

Igjen- utrolig fint dere har fått det:-)

14/10/10 22:41  
Blogger I drømmeslottet said...

Og soveplassen til Oliver var jo genial:-)

14/10/10 22:41  

Legg inn en kommentar

<< Home