Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

torsdag, mars 11, 2010

Hawaii


Først må vi bare beklage at vi ikke fikk skrevet noe innlegg rett etter at tsunamifaren var over....men vi overlevde:) Vi er nå tilbake i Oslo og har byttet litt roller i hverdagen. Ole og Oliver er hjemme 3 dager i uka, mens Kamilla har så smått begynt med pasienter på skolen samt litt lesing. Skal jo ha en eksamen til våren. Kamilla er veldig glad for fortsatt å ha 2 dager hjemme med lillegutt som forresten begynte å åle seg på gulvet denne uka.

Vi har alt i alt hatt en kjempefin tur selv om den ene dagen var ganske dramatisk. For å gjøre en lang historie litt kort:
Kamilla ammer kl 3 på natta, Ole leser melding fra Tore, "meldt tsunamivarsel på Hawaii i morgentidlig - finn fram surfebrettet:)", leser på nettet om monsterbølgen på 10 m som skal skylle inn over Maui kl 1115, Kamilla får litt panikk og vi ber Gud om at han må legge ting til rette for oss, vi bestemmer oss for å pakke alle tingene våre og kjøre opp mot fjellet, Oliver sover heldigvis, Kl 5 forlater vi leiligheten (som ligger ca. 3 m.o.h), Kl 6 går tsunamialarmen over hele øya, lange køer inn til alle bensinstasjoner, folk hamstrer vann, Kl 7 parkere vi bilen i et boligfelt ca 200 m.o.h, en fantastisk filipinsk familie kommer ut og inviterer oss hjem til seg på frokost, takk Gud!..jeg velger å tro han hørte vår bønn, Kl 1115 holder hele Maui pusten og venter på bølgen, sjøen trekker seg litt tilbake også blir det litt ekstra høyvann men INGEN MONSTERBØLGE!! Kamilla puster lettet ut mens Ole ble litt skuffet...hadde visst gledet seg til å se ei lita bølge i allefall. Tusen takk til alle som ba for oss. Vi takker Gud for at han sendte Ruth, Daniel og den gjestfrie familien deres. Hadde en vanlig norsk familie gjort noe slikt....kanskje vi har noe å lære der?

Her kommer en bildekavalkade av turen vår:

3 Comments:

Blogger familien Helland said...

Åh så kjempegøy å se!!!!! Og Olivergullet til Tante som har blitt sååå stor. Savner å kose med han!!! Godt å ha dere velberga tilbake til Norge også altså. Kjente jeg var ganske så nervøs den timen da bølgen skulle komme innover Hawaii, og det ble sendt ganske mange sukk til Gud. Kyss, klapp og klem

12/3/10 13:43  
Anonymous Anonym said...

Så utrolig mange fine bilder! Ser virkelig ut som dere har hatt en HERLIG ferie - og innholdrisk på opplevelser:) Går fint å reise med barn sant?:) Såg jo ut som Oliver hadde det som plommen i egget:) Klem Maria

14/3/10 11:27  
Blogger urdal said...

Det går overraskende fint å reise med barn! Tusen takk for råd og tips før turen Mariamor:) Du er go!
Klem Milla

24/3/10 08:26  

Legg inn en kommentar

<< Home