Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

mandag, oktober 05, 2009

Vært på farta.

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert. Litt av grunnen til det er vel at vi har vært endel på farta rundt om. Her er noe av det vi har opplevd siden sist:

En lørdag i August traff vi Ole sin fetter, Audun, med familie. Vi tilbrakte hele dagen i sola i parken på Grunerløkka. Tusen takk for en avslappende og trivelig dag Audun, Kristin, Sunniva og Katharina.

Så skulle Ole til Athen med jobben, og da tok Oliver og jeg en tur med toget og besøkte mormor og onkel Ingvar i tr.lag. Rolige dager med trilleturer, ripsplukking, maling og masse kosing. Vi bodde ei helg i den nye, leiligheten til Unni og Tord i Trondheim. Der hadde vi familieselskap og Oliver fikk overrekke mormor 60 års gaven fra nærmeste familie: togbill, hotellbill og Bill Gaither konsert-bill. til hun og morfar. Det tror jeg hun satte pris på. Ellers fikk vi vært en formiddag med Berit og Eirik. Trivelig:)Vi besøkte Ingjerd, Ole Johan, Lea Severine og Haakon i Lyngdal ei langhelg. Utrolig kjekt å være sammen med dere igjen. Dype gode samtaler, deilig mat og ellers mye fjas.....vi setter stor pris på godt vennskap:)


"Tittei...jeg vil også være med i barnetv-gjengen:)"

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hei i høstværet!

Vi på Ålgård titter ofte innom bloggen deres.Såå sjarmerende filmklipp av Oliver!!Kjekt også å se bilder fra hverdagen deres.
Kos dere masse med feiring av mormor! Kakken og Martin reiser til tante Linda, for å være med på elgjakt denne helga.Stas!!
Klem tante Gunn Inger

8/10/09 16:59  
Anonymous Anonym said...

Hei Ole, Kamilla og Oliver! Så kjempefin blogg dere har, og så moro å se bilder av nydelige, lille Oliver!:) Vi så i vårt land at dere var blitt foreldre:) Og så moro å oppdage at du, Ole, er fetteren til Audun!Min Markus går nemlig i barnehage med Sunniva, og de to er gode venner! Håper dere har det bra!Hadde vært hyggelig å treffe på dere en dag! Velkommen til oss på Grünerløkka! Klem fra Rannveig og Markus Leon (bergen-rannveig)

27/11/09 22:05  

Legg inn en kommentar

<< Home