Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

tirsdag, januar 06, 2009

Juleferien

Etter ei spennende uke med muntlig eksamen og ultralyd tok jeg (Kamilla) endelig juleferie. Reiste til søss, svoger og de to herlige små i Dirdal for å være litt barnepike og tante!Det var stor stas å endelig få lage hytte i skogen, bake små og store skoleboller, lage julelenke og pynte barnerommet, henge opp fugleneket til Kjøttmeisene og hogge juletre sammen med Naomi og Filip.Var også heldig å fikk truffet Maria Therese og vesle Henrik i Stavanger før de reiste opp til Godøya.Ole fikk sagt "God Jul" til Bestemor Gunvor i Vormsund, før han reiste til Larvik og var der helga før jul. Var nok litt vemodig å skulle ha sin først jul hjemmefra og ikke få mors julemat, men Jørn som hadde ansvar for juleribba, klarte å få den svora fantastisk sprø og god. Det må absolutt konkureres med svigermor Unnis svor:)Ellers var juleaftens store happening at vår kjære bror Ove og hans Therese forlovet seg!!! Gratulerer så mye, vi gleder oss med dere:)Vi fikk truffet endel familie og slekt, og skulle gjerne fått truffet resten også. Tusen takk for gjestfrihet og ei koselig jul Berit, Jørn, Naomi og Filip.Deretter fikk vi ei avslappende og herlig nyttårshelg med Harald, Krisine, Kristoffer, Gunvor, Unni og Odd Chr. i Larvik. Ja vi har rett og slett hatt ei skikkelig FAMILIEJUL.
"Se hva æ kan tante!"
"Jeg bare er så søt, kan ikke noe for det"
Godt å ha deg hjemme i Norge igjen søss.
"Neida, vi ser ikke. Vi lukker øynene når pappa kommer med en valp til oss på juleaften"
Rødnissen, det er meg.
Bror Ove, med ring på fing!!
Gavene deles ut
Jørns ribbesvor
Kokken er også fornøyd
"Onkel Ole er helten min"
Får du brillene ennå lenger ned på nesen Odd Chr? :)
"Sjarmøren Kristoffer"

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Sååå moro å se litt fra juleferien deres.Ikke minst våre kjære,søte barnebarn.Må snart få se hvor stor magen er blitt også:)Lykke til i studie og arbeid!

13/1/09 20:15  
Anonymous technology said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

24/1/09 10:32  

Legg inn en kommentar

<< Home