Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

søndag, november 16, 2008

VI SKAL BLI FORELDRE!!!!

DETTE ER SÅ STORT AT VI TROR DET IKKE HELT SELV ENNÅ....VI SKAL BLI FORELDRE I MAI!!!!!Terminen er satt til 24 mai og jeg er nå i min 14 svangerskapsuke. Formen har vært overrskende bra, bare veldig trøtt. Vi er spente og gleder oss veldig mye:) Det skal sies at motivajsonen på skolen og eksamenslesingen nå er heller laber. Det er så mye mer gøy å lese i Gro Nylanders bok "På vei",men jeg skal nok holde ut. Heldigvis en ikke fullt så stor og krevende muntlig eksamen FØR jul dette semesteret, så det er bra. Kommende pappaen er stolt som en hane....han har begynt å se på barnevogner, babyseter og div. utstyr allerede:) Nå blir det spennende med ultralyd i romjula. Håper og ber om at alt må være bra med det lille knøttet Gud har skapt. Vi føler oss veldig heldige som får lov til å oppleve dette...det er BARE GUDS GODHET!!


7 Comments:

Blogger familien Helland said...

Åh endelig kan dere få offentliggjøe det....SÅ HERLIG!!! Jeg kjenner jeg er så veldig glad på deres vegne og på mine vegne.....for jeg skal jo bli TANTE!!!!Jippi!!! Vi ber om at Gud må bevare den lille skatten du bærer på i magen søss!! Jeg har lyst å se deg gravid ...NÅ !!! Kan du ikke legge ut bilderav dere alle tre ?Det vises vel ikke stort ennå, men allikevel

Gud velsigne dere.
Klem storesøss

17/11/08 14:23  
Anonymous Kaisa Ruth said...

GRATULERER! Ja, det er stort!

Om du føder ei veke for tidleg og eg føder ei veke for seint, får vi omtrent like gamle born ;)

Kos deg med voksande mage!

Klem, Kaisa Ruth

18/11/08 21:47  
Anonymous Anonym said...

Hei Kaisa!!
Så koselig at du også har kul på magen. Vi får prøve å time det da vet du:)Masse lykke til du også.

Klem Milla

19/11/08 16:57  
Blogger Iren, Daniel og Martha said...

Gratulerer! Så utrolig trivelig! Jeg blir nesten litt rørt når jeg leser det du skriver... Det er et STORT under!
Håper du får en fin graviditet på alle måter:)

Mange klemmer fra Iren

19/11/08 23:34  
Anonymous Anonym said...

Endelig en oppdatering, og for en oppdatering det ble! Jeg har sjekket bloggen deres jevnlig for å se når dere legger ut gla-nyheten. Hjertelig til lykke! Jeg gleder meg til å bli onkel og jeg tror helt sikkert at Naomi og Filip gleder seg til å få søskenbarn. Me må takka!

Hils den vordende far og si at en kjøpe barneustyrstur til Danmark kan svare seg. Tenker han liker dette! Blir kanon å feire jul på Steinskog med dere alle tre. Stort og rikt.

Guds fred!

20/11/08 04:40  
Anonymous Ingrid Asdahl said...

Hei Kamilla og Ole! GRATULERER!!:) Hørte nyheten fra Sara for noen uker siden, og det var så kjekt å høre! Må Gud velsigne dere, og gi dere det dere trenger for hver dag - også motivasjon og fokus for skole;) Håper du legger ut flere mage-bilder! Er jo så gøy å følge med. Klem fra Ingrid med mann og sønn

16/12/08 22:05  
Anonymous technology said...

Read your article, if I just would say: very good, it is somewhat insufficient, but I am still tempted to say: really good!
runescape gold

24/1/09 10:32  

Legg inn en kommentar

<< Home