Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

torsdag, august 14, 2008

Sommer i Trøndelag, Lyngdal og Skagen

Vi fikk vært ei uke i trøndelag sammen med slekt og venner. Vi var så heldige å få låne sokkelleiligheten på Hanshusgjerdet i tillegg til at vi hadde 4 netter på hytta vår "Furuly". Lenge siden jeg har bada i elva på Vindstaden nå, men det var fantastisk: 21 grader i vannet!! Det ble morgenbad nesten hver morgen og noen utrolig avslappende dager med sol og "Ticket to ride". Så bars det til Lyngdal og "Residensen" til Urdal-Monstad. For et sommerhus!!! Veldig koslig å være samlet og å besøke kjente i Lyngdal. Lørdagen tok vi turen til Stavanger for å få med oss avslutningsmøtet på UL og for å treffe broder Ove og andre kjente.

Svigermor sine gratisbilletter med Super Speeden til Danmark fikk vi også glede av. Vi leide oss sykler i Skagen og følte oss som skikkelig turister. Interiørbutikker, bruktmarked og Surfebutikker.....vi liker Danmark!!!

Nå er vi kommet oss hjem til Oslo igjen. Ole er tapper og har begynt i jobb igjen, mens jeg har 1 1/2 uke ferie igjen ennå. Nyter dagene hjemme og suller med mine små hobbyprosjekter.
Her kommer flere bilder:


Trøndelag

Lyngdal
LarvikSkagen

6 Comments:

Blogger Anette said...

Så mange fine bilder, Kamilla! Herlig:) Fortsett å ta bilder, du er veldig flink. KLems:)

15/8/08 21:54  
Blogger Ole Martin og Tone said...

å, å , å..ble komentarene mine ettrhvert som jeg scrollet ned siden. Nydelige bilder! Du må sende inn noen av de fra gauldalen til trønderbladets fotokonkurranse Kamilla!!De var fine de andre å, men bildene må være fra gauldalen. Kanskje en link for å laste opp bilder på hjemmesiden deres?

17/8/08 13:35  
Anonymous Unni said...

Koselig å se bilder :) Det var veldig bra å ha dere i trøndelag noen dager. Så gleder jeg meg til Oslo-tur i høst ;) Send inn bilde til trønderbladet ja! Blåklokka... Klem

17/8/08 18:53  
Blogger Maria og Paul Åsmund said...

Utruli masse fine bilder! sommeridyll.. virka som en kjekke og veldig innholdsrik sommer:) Henrik hadde på seg lua du laga i går.. såå herlig!! Skal ta bilde så du fær sjå:) god klem

28/8/08 11:41  
Anonymous Anonym said...

Er det sommer i Trøndelag, Lyngdal og Skagen enda? Eller skjer det fryktelig lite for tida?

Få fingen ut! Oppdater bloggen.

Hilsen Filip og Naomi (godt å ha noen å skylde på)

25/10/08 06:23  
Anonymous superior said...

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling

24/1/09 10:32  

Legg inn en kommentar

<< Home