Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

torsdag, mai 29, 2008

Topptur i pinsa

Nå skal jeg ta deg med litt tilbake i tid og vise deg noen flotte bilder fra årets "1. mai tur", som i år fant sted i pinsehelga. I fjor var vi i Jotunheimen og tok for oss 3 topper. Planen var å fortsette erobringen i år, men for ikke å konkurrere med 500 ivrige HighCamp deltagere, valgte vi i stedet å legge turen til Åndalsnes. Avstanden er jo faktisk ikke særlig lengre sett med Osloøyne og en lavo på tørt underlag fristet faktisk også litt.... Jon Åsmund og jeg dro oppover fredag etter jobb. Med en kaffepause nord for Otta nådde vi Åndalsnes på 6 timer. Ikke verst for å være en utfartsfredag. Med oss på turen var Tore og Terje Trondheim.

Vel framme lesset vi av utstyret på Åndalsnes Campingplass og tok fram Toppturboka til FriFlyt. Åndalsnes er omgitt av bratte fjell, så tre topper skulle ikke by på så alt for store problemer å finne. Eneste kriteriet var at det ikke måtte være en sørvendt fjellside. Sola har steiket godt her vest siste 14 dagene, så selv mot nord må vi gå opp til ca 500 moh for å finne snø.

Valget falt på Skjervan (1545 moh), Kyrkjetaket (1439 moh) og Blånebba (1320 moh). Tre flotte topper med grei tilkomst og fin nedkjøring. Naturen, opplevelsen og utsikten fra turer som dette MÅ bare oppleves!3 Comments:

Blogger Ove said...

Å du og du!! Det såg fint ut. Gleder meg til å komme hjem til norsk natur igjen.

30/5/08 08:08  
Blogger familien Helland said...

Åh det så heeeeerligt ut!!!!! jeg og vil....berit

31/5/08 08:01  
Anonymous Anonym said...

så godt å slippe snøeen.flotte bilder Ole.gleder meg til å treffe dere i sommer,
Husk "kråkekorta"

1/6/08 21:59  

Legg inn en kommentar

<< Home