Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

lørdag, oktober 27, 2007

Misjonærveteraner

Onsdags kvelden denne uka var vi invitert til Gete og Mathias Mjølhus. De har vært misjonærer i Tanzania i mange år, og huset er veldig Afrikapreget. I trappenedgangen henger et stort Zebraskinn, de har en ekte elefantfot som blomsterpotte og veldig mange fine malerier av Afrikansk idyll henger på veggene. Mathias er litt av en kunstner og maler nydelige bilder i akryl. Det ble en veldig koselig kveld hos noen fantstiske, gjestfrie og ungdommelige misjonærveteraner.


3 Comments:

Blogger fam Helland said...

Så koselig da at dere har vært hos dem. Må hilse de når dere treffer de igjen. Søss

31/10/07 13:14  
Anonymous Anonym said...

Hei hei!
Glæde mæ t å sjå bryllupsalbumet deres- d kjem te å bli sååå fint!!
Alt bra her på løkkjgjerdet, både med folk og katter. Fortsatt ikke blitt foreldre ennå, men det går kjempefint å vente- på noe så utrolig fint!

Klæm Tone og Ole Martin

17/11/07 13:01  
Blogger Solveig said...

Hei
Artig å se bildet av Mathias Mjølhus. Det var han som under et av sine besøk på Sygna hjalp meg til å få et bevisst forhold til Jesus, og det har holdt helt siden den gang. Da jeg selv fikk en sønn, valgte jeg å kalle ham Mathias fordi jeg hadde et så positivt forhold til det navnet. Fint om du kan hilse Mathias Mjølhus fra meg og takke for hans fine undervisning og gode samtaler fra begynnelsen av 1981/82.
Hilsen Solveig Gundersen

15/1/08 14:51  

Legg inn en kommentar

<< Home