Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

torsdag, oktober 11, 2007

Høst-kveld-pusling

Endelig har vi fått igjen laderen til kamera sendt fra afrika, så da blir det litt oppdatering på hva høst-kveldene har gått med til for min del. Elsker i grunnen hver årstid, er noe sjarmerende med de alle 4. Det som er så spesielt herlig med høsten, er den inne-kos-stemningen man kommer i. Da blir jeg alltid så inspirert til å ta fram akrylmalingen, symaskinene og andre hobbyting. Ja ofte får jeg lyst til å begynne på alle ideene med en gang.
Loppemarkedene her i Oslo på høsten er også blitt en hobby. Legger ut bilder av noen av mine "funn".
Ellers vil jeg bare si: Kos dere fortsatt i høst-mørket. Til dere i "utlandet": Gled dere til å oppleve hvor bra det er å ha de 4 årstidene igjen.

Litt farger til veggen over sofaen.
"Home is where the heart is"
Bare sånn at en ikke går feil:)
Mormor, Gunvor Urdal, har heklet disse søte blondene til ikea-kurvene jeg har oppå kjøkkenskapene.
Fant denne lysestaken på loppis for 10 kr. Elsker den kobbergrønne, uhøytidlige, franske stilen. Blomsterpotta er kjøpt på blomsterbutikk.

8 Comments:

Anonymous Unni said...

Hei og hopp og takk for sist!

Nesten like vakkert på bilde som i virkeligheten! :) Kreative tuppelure!! :)

Nå har jeg nettopp kommet hjem etter en veldig grei tur med nattbussen.Har litt tid til overs før jeg må stikke på skolen. Takker igjen for det godt middagsmåltidet i går. Flesk med duppe blir det nok mer av her i gården ja.

Ha en fortsatt fin høst, så håper jeg inderlig vi treffes til nyttår!
Stor klem :)

15/10/07 07:53  
Anonymous Anonym said...

Hvor tar du det fra Kamilla;) Du er virkelig et kreativt menneske. Hos meg blir det med ideene,og mange tanker om at det "skulle jeg ha gjort". Du setter deg ned og skaper ideene dine! Kjempebra!
Alt bra med meg og magen, men permisjonen kan nå ikke komme for fort.
Klem Tone

17/10/07 16:45  
Blogger fam Helland said...

Så koselige blonder Gunvor hadde heklet til deg, kjempesøtt!!!!Og maleriet var også veldig fint søster. Ønsker meg noe sånt til 30 års dagen min jeg.....okay????klem søss

18/10/07 12:17  
Anonymous Kamilla said...

Takk for koselige kommentarer jenter:) Vi MÅ få til noe til nyttår Unni. Hør med de der oppe, så skal jeg spørre kristin i allefall. Tone: Synd vi ikke fikk til å treffes i helga, men som du skjønner lurer vi på å ta en tur opp til nyttår....kanskje. Da får vi se lille snuppelina Haugen også!! Berit: Noen spes. farger du evt kunne tenkt deg på et maleri? Bare sånn i tilfelle....:)

18/10/07 16:53  
Blogger Maria og Paul Åsmund said...

soo koseli Milla! He du skreve rett på taklista på kjøkkenet eller? love it! (ej he begynt å få julestemning typisk.. gjekk til innkjøp av den nye Tildas julehus. massevis av inspirasjon!)
He lyst på Oslo-tur snart! men skulle ha reist allereie for no begynne liksom eksamensinnspurten fram mot slutten av november. Men en dag:) Håpe alt e bra med deg og dokke to! GoKlem

21/10/07 12:26  
Blogger Maria og Paul Åsmund said...

Oss he fått oss blogg forresten:)www.mariapauli.blogspot.com

21/10/07 12:29  
Blogger urdal said...

Åh Maria!! Så koselig å høre fra deg:) Skrev det rett og slett på strietapeten jeg, tegnet opp et rutemønster med blyant som hjelp, også visket jeg bort etterpå.
Vi to som er så glade i Tilda....det er så kjekt Maria! Da kan vi utveksle litt av de små prosjektene vi har!!! Jeg så den "Tildas julehus" boka på panduro og har hintet fælt til Ole at den står øverst på ønskelista... thi hi.
Goklem til Maria fra Milla

21/10/07 20:47  
Blogger Kathrine said...

Hei og hopp, du er topp!Så koselig du har det!Likte kjempegodt korgene med blondekanten og skriften på veggen. Sååå skjønt!Det er så deilig å tuske, pusle og dille litt på disse høstkveldene.Håper alt er bra med deg og dere.Ha en nydelig dag!smask

26/10/07 08:56  

Legg inn en kommentar

<< Home