Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

mandag, mars 26, 2007

Litt ujevn blogging

Hei igjen.

Det å blogge regelmessig er ikke bare bare. Ikke det at det ikke skjer noe i Bentsebrugata, og ikke det at det har vært så grulig travelt heller, men det er bare det å få skrevet litt om det. Kanskje det er noen som kjenner seg igjen der ute? Kamilla derimot kan til en viss grad skylde på at det har vært litt travelt i det siste. Sist fredag hadde hun eksamen i semester 4a på tannlegestudiet. Hvordan det gikk, vet hun ikke på mange uker enda, men det var i alle fall ikke helt håpløst.

Vi har vært så heldige å ha litt besøk langveisfra i det siste. Det setter vi selvfølgelig veldig stor pris på!!! Helga etter Haugen familien satte "gata" på hodet meldte Hanne og Frode sin ankomst til byen. Denne gangen ble det dessverre ikke tid til noen Canasta, men det betyr bare at vi får sette av mere tid neste gang vi møtes:-) Canasta er viktig skjønner dere! Det ble en veldig hyggelig middag før de langveisfarende vente snutene nedover mot byen igjen....Midt i februar var det dåp for Knut Olai. En herlig krabat som smiler mer og mer og er til stor glede for oss og sine to foreldre. Presten prøvde seg på Knut Nikolai, men Knut Andre var raskt framme med å korrigere henne. Mandagen etterpå var det vennefest til ære for den lille røveren. Masse god mat....


Ikke lenge etterpå var det igjen tid for å heise flagget til topps rundt om i hele landet. Begivenheten var selvsagt bursdagen min. Noen har i villfarelse sagt at det er til ære for kong Harald, men det tror jeg må være en gedigen missforståelse. I følge mora mi var det første gang hun oppdaget at man flagget på 21. februar samme dag som jeg ble født, så da skulle vel det være oppklart... Vi feiret det med venner på byens beste pizzarestaurant og med kaker og kaffe hjemme i "gata" etterpå. Hipp Hipp.

Da vi bladde over til mars måned dukket Anette og Rune opp hos hos. To vestlendinger med bryllupsplaner. De hadde alt kommet så langt at innbydelsen var i boks. En finfin innbydelse. Skulle virkelig ønske at vi kunne ha delt denne dagen med dere! Lørdan gikk med til å trave litt i byen, sitte på kafé og gå på fotoutstilling. Rune er jo som kjent litt interessert i foto, men vi kan vel ikke bare skylde på han. Tror vi tre andre også hadde stor interesse av å være med. Kvelden tilbrakte vi med Fantasi. En herlig kombinasjon av grimaser og treningsøvelser ble forsøkt vist fram for å beskrive alt fra kjente byer til yrker og gjenstander.Med mars måned dukker sola alt oftere fram. Det gjør at man også "plutselig" ser at det er noe som er oversett i løpet av vinteren. Hard fyring med stearinlys skal nok ta mesteparten av skylda, men det er jo ikke akkurat landsbygda vi bor i heller. En kjapp runde med såpevann og klut var alt som skulle til for å slippe vårsola inn. Herlig å kjenne hvordan det varmer og lyser opp i leiligheten!!Nå har vi akkurat kommet hjem fra en forsmak på påskefeiren. Vi tok med oss Berit, Knut Andre, Knut Olai, Jon Åsmund, Nina og Knut Harald på hytta i Uvdal denne helga. Det ble en fantastisk tur med spilling, skigåing og soling fra ende til annen. Bilder kommer seinere:-)

Nå er det bare en uke igjen til påske. Det skal bli helt fabelaktig. Gleder oss som to små unger. Ikke bare er det ferie, men det er skigåing i Guds frie natur, lange slappe frokoster og god mat. Det skal bli godt det.... :-)

2 Comments:

Anonymous Kathrine said...

Gratulerer så masse med dagen, kjære Kamilla!:)Håper du hadde en kjempeflott dag!:)

11/4/07 21:52  
Blogger fam Helland said...

Grattis søster med dagen. Glad i deg vet du !!!!

13/4/07 17:01  

Legg inn en kommentar

<< Home