Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

onsdag, februar 07, 2007

jentehelg

Jeg var så heldig denne helga å få besøk av mine kjære slektninger fra trøndelag. De satte seg på toget og jeg hentet de på oslo s fredagskvelden. Det ble trangt med 3 madrasser på gulvet i stua på torshov, men det gjorde ingenting!

Etter en lang frokost på lørdag, tok vi trikken ned i byen for å shoppe litt. Unni og jeg fikk sjekket brudekjoleutvalget, mens de andre handlet litt klær i Karl Johan.

En herlig pause på Egon trengte vi etter hvert, før Solbjørg endelig fikk kommet seg ned på Aker Brygge:) Vi koste oss med Solbjørgs medbrakte sjokoladekake og Kamillas gulrotkake til kaffien hjemme.

På kvelden stakk vi ned på Grünerløkka og spiste Pizza sammen med Inger Olise Hanshus. Det var veldig koselig!! Tante jorunn slappet av hjemme med diverse bilder og albumer.

På søndag hadde vi nok en lang frokost med god samtale om tro og kristendom. Fantastisk å merke hvordan Gud knytter mennesker sammen gjennom bønn. Vi bestemte oss for at dette skal vi prøve å få til som en tradisjon framover. Ei skikkelig jentehelg for slekta en gang i året. Tusen takk for ei kjemphelg:)2 Comments:

Blogger Ole Martin og Tone said...

Å, så artig å les om den trivelige hælga vår:) Hele hælga va hærlig, fra start til slutt. Vi må få te ei sånn hælg te neste år å- det trengs for både sjel og kropp! Vi snakkes! Klæmz

11/2/07 14:18  
Blogger fam Helland said...

Jeg og vil.............skulle så ønsket å vært sammen med dere jenter. Kjekt at dere fikk så fin ei helg. Klem Berit

25/2/07 15:01  

Legg inn en kommentar

<< Home