Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

tirsdag, januar 30, 2007

"Ferdig med eksamen" - tur

Første delen av januar "forsvant". Kamilla hadde eksamen i 3. semester først på nyåret og da var det ikke stort annet å finne på for hennes del enn å lese lese og lese. Jeg for min del var heldig å få Playstation til jul av kona, og tilbrakte fornuftig nok endel timer sammen med min nye "lekekamerat" ;-)
Endelig var eksamen over og vi kunne ta oss friheten til å reise bort sammen. og det hadde vi gledet oss veldig til. Turen gikk til romantikkens hovedstad, Paris. Reisefølge fikk vi i Ingjerd og Ole Johan som fikk barnevakt for Lea Severine denne langhelga.

Fredagen peip vekkerklokka allerede kl 0410 og vi skulle ta fly fra Gardermoen kl 0630. Gjett om det var noen som sovna på flyet...

Vi hadde booket et hotell litt utenfor de aller travleste gatene, men med undergrunnsbanen er man jo i sentrum før man får tenkt seg om.

Som seg hør og bør når man er på storbyferie, travet vi rundt nesten hele byen allerede første dagen. Gjett om vi var slitne i beina. Notre Dame, Sacré Cœur, Sainte Chapelle, Louvre, Eiffel tårnet, Champs-Élysées, Seine, Red Light district, Latiner kvarteret, Lafayette Galeries +++. Lista er lang for ting man bare må få med seg i denne herlige byen. Gode måltider er jo også et "must" og vi fant fram til noen godbiter mens vi gikk rundt å travet i byen.


Høydepunktet på turen kom nok aller siste dagen. Ole Johan tok kontakt med ei jente han kjenner på Moulin Rouge og som en vaskeekte sunnmøring fikset han oss selvfølgelig gratisbilletter til søndagens forestilling. Dette er bare noe som må oppleves.Takker for en super tur ;-)

3 Comments:

Anonymous Torbjørn said...

Heisann Urdals!

Kjekt å høyre at de får tida til ein liten romantisk avkobling! Er visst viktig det. Men det eg beit meg merke i var at Ole hadde fått playstation av KAMILLA... snakker om KONE! Trur du må ta ein liten prat med kona mi og. Gjerne inspirere ho til noko liknande ;)

31/1/07 09:37  
Anonymous anette said...

Hei dere!
Så kjekt å høre om Paris-turen! Gleder meg til å se mer bilder og høre mer fra turen når jeg og Rune kommer i mars:) Håper alt er bra med familien Urdal!
Klem Anette

2/2/07 12:29  
Blogger urdal said...

...det som er så greit sara, det er at du får kjempemye skryt av både han og kameraterne i starten. Fantastisk gave, så snill du er, bra kone,....osv. Men greia er at etter ca 1 mnd med intens spilling er ikke dette heller så gøy lenger, akkurt som alt annet:) Da kan du ha "sing star" hjemme i stua hver gang det er jentekveld!!! DET er fantastisk det!:)

7/2/07 09:24  

Legg inn en kommentar

<< Home