Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

tirsdag, desember 12, 2006

PADI dykking

For snart et halvt år siden, på morran, så overrasket den ultra sexy kona mi meg med å gi meg et dykkerkurs. Noen gjetter kanskje hva jeg sikter til, og dersom du gjettet morgengave, så er det helt riktig.

Dykkerkurset skulle egentlig tas i utlandet, men det er jo kanskje litt lenge til og dessuten så er det jo så kjedelig om den ene skal tilbringe en hel uke på kurs når den andre ikke kan være med.

Hydra dykkersenter ble valgt som kurssted. Ove og Therese ville også ha lappen før turen til Afrika, så da ble det jo kjentfolk på kurset også.

Vi startet med lett plasking i bassenget og endte opp i sjøen, tross at kalenderen viste desember. Kaldt er det jo heldigvis ikke, takket være de herlige klimaforandringene.

Her er noen bilder fra en nå eksaminert PADI dykker:-)

2 Comments:

Blogger Ole Martin og Tone said...

GRATULERER! Jeg dykket da jeg var på Gran Canari i 2001, og det ga så absolutt mersmak! Det var bare så utrolig å få se enda flere av Guds underverker på nært hold:) Håper å få realisert drømmen om dykker lappen jeg også. Til den tid får jeg leve litt gjennom deres opplevelser når dere dykker:)

16/12/06 23:28  
Anonymous Unni said...

Gratulerer, Ole! :) Da vil jeg anbefale at du tar med deg den ultra sexy kona di og reiser til Sharm el Sheikh. Verdens dykkeparadis!! Hei hopp :)

21/12/06 20:33  

Legg inn en kommentar

<< Home