Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

søndag, oktober 08, 2006

Nordmarka

Vi er jo begge to glade i gå i marka, eller i alle fall å komme seg ut på tur, men så er det jo med det at det blir så alt for sjelden. Sist søndag fikk vi likevel kommet oss avgårde. Dagen startet med møte i Misjonssalen. Godt å komme seg opp tidlig på en søndag og godt å starte dagen med møte. Straks etter møtet tok vi t-banen fra Majorstua og opp til Frognerseteren. Herfra går det en fin løype forbi Ullevålseter og ned til Sognsvann. Alene kan vi knapt si at vi var. På Ullevålseter var det nesten ikke plass til en rumpe til, så vi tuslet litt videre og fant en liten odde for oss selv langs Store Aklungen. Høsten hadde allerede begynt å vise seg i naturen og det var en frisk luft selv et steinkast fra Oslo gryta.


Dette må bare gjentas, runget det enstemmig da vi kom tilbake:-)

4 Comments:

Blogger fam Helland said...

Det hørtes herlig ut....med norsk høstluft.!!! Endelig er dere på blogg igjen...nå må du fortsette like bra som du har begynt søster med blogging....artig å følge med dere.
Klem Søss

14/10/06 16:51  
Blogger Kathrine said...

Ja, det er så delig å være ute og nyte naturen og den friske høstluften!:)Kjekt å se dere igjen (bildet).Ha en fin søndagskveld, kjære venner!

15/10/06 21:26  
Blogger Anette said...

Så deilig med høsttur:) Høst i bergen også, dog ikke like fint vær alltid. Men hvem bryr seg vel om det når man kan være inne og kose seg istedet? Kanskje vi skulle ha tatt en lite catch-up snart, frk. "Jeg ringer deg i løpet av de nærmeste dagene":)
Klem!

19/10/06 15:06  
Anonymous Siv Ragnhild said...

Til og med for sirumpa, slappe Siv Ragnhild høres det deilig ut med en dag ute. Det kommer nok av jeg sitter inne å studerer (sturer) ganske tett nå... Det er kos å lese bloggen deres!

20/10/06 12:57  

Legg inn en kommentar

<< Home