Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

søndag, september 17, 2006

Larvikstur!

Helga den 26-27 aug dro Therese, Ove, Ole og jeg til Larvik for å nyte litt av sensommerens skjærgårdsidyll og vannsport. Vi drog fra Oslo på Lørdagsmorgenen, fikk svigermors deilige, nybakte skoleboller og en kaffekopp, før vi tok turen ut til Svenner med båten. Etter en tur opp til fyrtårnet og diverse fotografering av både "fugl" og "fisk"...måtte vi sjekke badetemperaturen. Det var fortsatt rundt 19-20 grader i vannet, og vi var fornøyde.Så var det den o store "hoppe-fra-10-meters-klippen-konkuransen". Ole nr. 1, Therese nr. 2...(MERK: THERESE, IKKE OVE ALTSÅ) Ove nr. 3 og til slutt etter 10 min vurdering fram og tilbake, hoppet Kamilla også.


Vannskia måtte jo prøves og det var det bror Ove som fikk den store æren av å prøve først. Man skulle i grunnen tro at det verste var å komme seg opp, men for Ove var det litt anderledes. Hans største problemet var å få på seg redningsvesten ETTER at han hadde kommet seg ut i vannet og tatt på seg skia. Jeg bare sier...DET VAR ET SYN! Men lillebror imponerte, og kom seg fort opp... og snart var det ingen tvil om hvem som koste seg aller mest. Ole skulle også prøve kunstene sine(følte seg litt mer rutinert)....men det var ikke så enkelt som han trodde å stå på ett ben:)Vi jentene koste oss i båten, og lo av guttene våre:)

Lørdagskvelden ble tilbragt på verandaen hos Urdals. Vi koste oss med kjempedeilig mat og sovnet foran storskjemen til en god film etterpå.

Søndagen var det litt mer vind og vi var klare for seilbrett! Min kjære mann instruerte oss tre andre først på land og så i vann. Veldig kjekt å plutselig merke at man klarte å holde seg mer oppå brettet enn under, og at man etter hvert klarte å styre brettet!! Therese fikk best "dreisen" på det i løpet av noen timer.

Vi hadde en avslappende ettermiddag hjemme hos svigers, før vi reiste hjem til Oslo litt utpå kvelden. Tusen takk for super oppvarting atter en gang! Vi har kost oss masse alle 4.. og takk for ei finfin helg Ove og Therese. Det er i allefall ingen tvil om vinnerbildet for denne helga:)

2 Comments:

Blogger Kathrine said...

Å, det virker som dere har kost dere masse!:)kjekke bilder!

18/9/06 22:31  
Blogger fam Helland said...

Det så kjempegøy ut......jeg også vil prøve å stå på vannski.....men okay..greit å vente litt kanskje..siden jeg er høygravid og kan kalve når som helst...Artig at dere er i Oslo begge, søss og broremann, sammen med deres utkårede. Søss i Indonesia

19/9/06 05:17  

Legg inn en kommentar

<< Home