Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

søndag, august 20, 2006

Dåp for Kristoffer


25. April kom det en hjerteknuser til verden. Søndag 20. august var det tid for at denne krabaten skulle døpes. Navnet Kristoffer skulle han bære. Vi reiste forventningsfulle til Bergen. Sammen med niesa til Kristine var vi nemlig blitt spurt om å være faddere. Et oppdrag vi gjerne ville delta i. Sammen med Odd Chr tok vi veien over Hardangervidda og ankom Vognstølen først ved 02 tida på fredagen. Unni og Gunvor valge å fly i stedet og dukket opp på lørdags morran.

Lørdagen slappet vi av sammen med de stolte foreldrene, men det ble også tid til å besøke et vennepar i Bergen. Hanne og Frode hadde flyttet inn i nykjøpt kåk og vi stilte opp for å "inspisere". Det ble en hyggelig kveld hvor reglene til kortspillet Canasta ble børstet støv av, til stor glede for meg, Ole.

Så kom søndagen og den Store dagen. Jeg var blitt bedt om å være Gudfar. En oppgave jeg må innrømme at jeg var litt spent på. Å få barn til å sitte rolig er en oppgave jeg beundrer hos nybakte mødre. Skulle jeg klare å få det til selv også? Da klokkene kimet var det ingen vei tilbake. Først i Prosesjonen kom Synne og Kristoffer og jeg. Artig og Stort!!! Dåpen gikk uten alt for mye skrik og bilder av dåpsbarn, dåpsbarn med foreldre, dåpsbarn med faddere, dåpsbarn med besteforeldre ........... og så videre ble tatt til den store gullmedaljen. Litt ekstra ivrig var nok Odd Chr med bildetagingen. Han hadde nemlig nylig investert i et nytt digitalt speilreflekskamera.

Etterpå spiste vi god sammen med hele familien Østgulen før det var tid for å ta turen over fjellet igjen.

Takk for en finfin helg i Bergen.