Familien Urdal

Velkommen til Oliver, Kamilla og Ole Urdal sin blogg!

Navn:
Sted: Oslo, Norway

torsdag, juli 20, 2006

Bryllupsreise til Kreta


Etter 1 uke i trivelige trøndelag sammen med Kamillas familie og ei uke i solfylte Larvik med Oles familie, gikk turen til Kreta. Endelig skulle vi på HONEYMOON!! Det var varm deilig luft som slo mot oss når vi gikk trappen fra flyet og ned på rullebanen. Sol og varme fikk vi også resten av oppholdet. Vi bodde på hotellet Porto Rethymnon i Rethymnon by. Hadde en dag med hver vår scooter opp i fjellene i nærområdet...Kjempegøy!! Ellers spilte vi ludo, backammon, beachtennis, beachvolleyball, prøvde paraglaiding, vannskuter, solte oss og bare koste oss! Om kveldene etter å ha smurt hele kroppen inn med aftersun og bodylotion, og angret litt på at vi ikke var flinkere til å bruke solfaktor,..tok vi turen rundt om i de trange, romantiske, smugene i byen.
Dette ble en bryllupsreise slik jeg hadde sett for meg at en bryllupsreise skulle være. Avslappende, gjøre akkurat det man har lyst til, gå ut og spise, sole seg og div. andre aktiviteter:)
Måtte bare forevige dette skjønne gamle paret!

2 Comments:

Blogger Kathrine said...

Å,så kjekt at turen var vellykket!Mange fine bilder dere har tatt!:)Det var så kjekt å ha dere på besøk!Gleder oss til å se dere igjen! smask fra fansen på Sunnmøre ;)

23/8/06 23:45  
Blogger Kathrine said...

Kjempeskjønt bilde av det gamle paret! Om noen år ser dere også slik ut ;)

23/8/06 23:45  

Legg inn en kommentar

<< Home